bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Torkarblad / vindrutetorkarblad

Reservdelar bil: Vindrutetorkare, Vindrutetorkarblad

hitta Torkarblad / vindrutetorkarblad : välj din biltillverkare

Ett torkarblad är en del av torkaren. Därför bör torkarbladen användas endast med ett våtmedel och hellre med ett kraftig rengöringsmedel.

Därefter placeras torkarbladet försiktigt på skivan. Notera nu också att med torkarblad så pratar vi om själva delen som vindrutetorkaren och dess motor drar upp och ner eller ner och upp för att avlägsna både fukt och smuts från fönstret som det arbetar på. Vi pratar inte om materialet som torkarbladet kan bestå av. Det behöver inte nödvändigtvist vara gummi utan kan lika gärna vara något annat material istället.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som torkarblad, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Spolarpumpen / vindrutespolarpump beställ billigt
Köp Torkarmotorn / vindrutetorkarmotor beställ billigt
Köp Tvättmunstycke / sprutmunstycke / dyza beställ billigt
Köp Vindrute torkararm beställ billigt
Köp Wiper dragstängerna / vindrutetorkarlänkar beställ billigt
Toppsäljare