bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Termostat / temperaturvakt

Reservdelar bil: Termostat kylvätska, Termostathus, Vattentermostat

hitta Termostat / temperaturvakt : välj din biltillverkare

En termostat är en reglerteknisk apparatur som ska hålla en nästan konstant temperatur i en ordning. De enklare elektriska termostaterna består av en bimetallfjäder som fungerar som strömbrytare genom att den böjer sig olika vid olika temperaturer. Själva slutningen av strömkretsen görs ofta med hjälp av ett relä, för att undvika gnistbildning. Termostater kan också förekomma i andra sammanhang, till exempel i vattenburna centralvärmesystem och i duschblandare, där de kan utgöras av en vaxpropp, som genom sin utvidgning kan stänga och öppna en röröppning.

I fordonssammanhang när vi pratar om termostater så menar vi att en termostat krävs i bilen för att styra kylkretsen. Endast när motorn når sin arbetstemperatur, vilket är vanligen cirka sjuttiofem grader, öppnar termostaten ventilen.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som termostat, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Expansionskärl beställ billigt
Köp Fläkten i motorns kylsystem beställ billigt
Köp Fläns beställ billigt
Köp Kylare / radiator beställ billigt
Köp Oljekylare / oljeradiator beställ billigt
Köp Termostat / temperaturvakt beställ billigt
Köp Värmeväxlare / rekuperator beställ billigt
Toppsäljare