bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Stötfångaren / tryckstång

Reservdelar bil: Stötfångarbeklädnad

hitta Stötfångaren / tryckstång : välj din biltillverkare

Stötfångare finns det i varje bil. Stötfångaren mjukar då slaget och därmed minskar effekterna som annars är vanliga vid en kollision.

Denna detalj av bilen kan skydda en cyklist eller fotgängare vid en olycka. Även när konventionella buffert kan skada cyklar och fotgängare, mjukar stötfångare slaget avsevärt. I bufferten är det tvärtom, med små sammanstötningar bildas en buckla i de flesta fall. Se till att alltid investera i högkvalitativa stötfångare eftersom de kan innebära skillnaden mellan liv och död eftersom lågkvalitativa stötfångare håller sämre, utsätts hårdare vid väderförhållanden och är helt enkelt farligare att köra omkring med ute på vägarna eller på andra trafikerade platser.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som stötfångare, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Bagagelucka beställ billigt
Köp Bagageluckan / koffertlock beställ billigt
Köp Bonnet / motorhuv beställ billigt
Köp Dörrhandtag beställ billigt
Köp Fender / skärm beställ billigt
Köp Gjutnings / skyddsremsa beställ billigt
Köp Hjulhus / roderhus beställ billigt
Köp Kylargrillen / kylargaller beställ billigt
Köp Sidovägg beställ billigt
Köp Speglar / ytterspegel beställ billigt
Köp Spoiler beställ billigt
Köp Stödstång beställ billigt
Toppsäljare