bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Speglar / ytterspegel

Reservdelar bil: Backspegel

hitta Speglar / ytterspegel : välj din biltillverkare

Backspeglar är monterad på ett så sätt att föraren kan titta på vad som händer från sidan och bakom bilen utan att vända på huvudet. För föraren skulle det vara mycket svårt att vända huvudet under resan, det kan orsaka problem eftersom det vore svårt att övervaka samtidigt förflyttning av bilen. Därför måste minst en yttre spegel finnas i varje personbil på förarsidan.

Naturligtvis kan backspeglar utsättas för slitage, särskilt i bilar som körs i mycket extrema väderförhållanden, t.ex., om det haglar ofta och speglarna träffas av dessa objekt. Backspegeln skadas främst i alla olyckor. I alla fall bör du byta ut spegeln för att det kan vara farligt att köra med en icke-fungerande backspegel. Det är olagligt att inte ha fungerande backspeglar eftersom det är en allvarlig trafikfara för både dig och andra ute i trafiken, så se till att din backspegel är i lagligt skick, om du är osäker så kan du fråga någon bilkunnig som en mekaniker eller polisen som avgör om din backspegel är laglig eller olaglig för att vistas ute i trafiken eller ej.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som backpeglar, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Bagagelucka beställ billigt
Köp Bagageluckan / koffertlock beställ billigt
Köp Bonnet / motorhuv beställ billigt
Köp Dörrhandtag beställ billigt
Köp Fender / skärm beställ billigt
Köp Gjutnings / skyddsremsa beställ billigt
Köp Hjulhus / roderhus beställ billigt
Köp Kylargrillen / kylargaller beställ billigt
Köp Sidovägg beställ billigt
Köp Spoiler beställ billigt
Köp Stödstång beställ billigt
Köp Stötfångaren / tryckstång beställ billigt
Toppsäljare