bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Spännare

Reservdelar bil: Spännrulle kuggrem

hitta Spännare : välj din biltillverkare

Spännarmen är en anordning med dess hjälp spanns V-rem. För att V-ribbade remmen har den optimala spänningen måste den vara under ett lätt tryck.

Detta betyder att grundläggande spänning kan regleras när remmen t.ex. Vanligen skall spännarmen bytas ut efter cirka 160 000 km i körsträcka men det beror också på hur ofta du kör och hur du kör ditt fordon så att säga. En dålig spännarm som är av dålig kvalité kan innebära att spännrullarna på den inte funkar som de ska eller inte kan drivas lika bra så se till att både investera i högkvalitativ spännarm såväl som högkvalitativa spännrullar som du fäster fast på dessa.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som spännarm, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Bältesspännare beställ billigt
Köp Kamrem / kuggad kilrem beställ billigt
Köp Poly-v rem / drivrem beställ billigt
Köp Remskiva beställ billigt
Köp Timing remkåpan / remskydd beställ billigt
Toppsäljare