bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Poly-v rem / drivrem

Reservdelar bil: Poly-v rem / drivrem

hitta Poly-v rem / drivrem : välj din biltillverkare

Som du kanske redan vet så bygger hela din förmåga att köra din fordon på att kilremmar kan rotera i samband med motorns roteringar så att rörelseenergi kan överföras från motorn till dina hjul genom en komplicerad process. I fysikens lagar, särskilt när det gäller energiomvandlingar mellan olika former av energi som rörelseenergi, potentialenergi och så vidare, så finner vi också att all energiomvandling är hundra procent perfekt. Med detta menas att en del av energiomvandling är så kallad värmeenergi eller spillvärme eller i folkmun, simpel värme.

När kilremmarna roterar och omvandlar rörelseenergi så blir en del av denna omvandling spillvärme som påverkar kilremmarnas material och blir värmen för hög så kan de slitas ut eller spricka eller gå sönder helt efter en viss tids användning. En lösning som förlänger kilremmarnas livslängd är då att förse dem med kylflänsar vilket gör exakt vad du förväntar dem att göra; de kyler dina kilremmar så att de kan drivas under en längre period. Detta blir då en kosteffektiv lösning för dig om ditt fordon drivs av dina kilremmar ofta och de utsätts för konstant värme eller om motorhuset där kilremmarna finns avger mycket värme och det behövs effektivare kylning så är det smart att köpa kilrem försedd med kylfläns. Det är därför en smart investering i kilremmar försedda med kylflänsar om du har ett fordon som avger enorma mängder temperaturer inuti motorhuset så att remmarna som driver de olika delarna i din motor kan kylas av bättre så fläktar som transporterar bort värmen kan arbeta effektivare genom att blåsa direkt på dessa kylflänsar.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som kilremmar försedda med kylflänsar, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Bältesspännare beställ billigt
Köp Kamrem / kuggad kilrem beställ billigt
Köp Remskiva beställ billigt
Köp Spännare beställ billigt
Köp Timing remkåpan / remskydd beställ billigt
Toppsäljare