bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Pendelstöd

Reservdelar bil: Krängningshämmarstag, Stabiliseringsstag, Länk krängningshämmare, Stabstag, Pendelstag

hitta Pendelstöd : välj din biltillverkare

Ett pendelstöd är en stav som har en flytande lager vid båda ändarna. Det utför bärande krafter i längdriktningen, dvs., stången kan röra sig framåt och bakåt men inte i sidled. Men även hjulen kan stabiliseras med hjälp av så kallat pendelstöd så att säga.

På grund av den höga mekaniska påkänningar i synnerhet lider flytande lagret av slitage. Vissa tillverkare använder denna term, men bara för pendelstöd som ligger mellan axeln styrningen och stabilisatorn. Så se till att du investerar i prima pendelstöd för att ditt fordon ska få allt stöd och hjälp som det förtjänar att få eftersom du är dess ägare.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som pendelstöd, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Axeltapp / framaxeltapp beställ billigt
Köp Bärarmar beställ billigt
Köp Drivaxel beställ billigt
Köp Hjullager beställ billigt
Köp Hjulnav beställ billigt
Köp Drivaxel beställ billigt
Köp Krängningshämmare / stabilisator beställ billigt
Köp Kulled beställ billigt
Köp Kulled fjädring / gemensam svängtapp beställ billigt
Toppsäljare