bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Nockstav

Reservdelar bil: Hydrauliska lyftare, Vevtapp, Ventiltryckare

hitta Nockstav : välj din biltillverkare

Känsliga delar i mekaniska och fordonstekniska maskiner måste alltid drivas indirekt. Saker som ventillyftare, ventillyftarstångar och dämparrör finns mittemellan här. Detta garanterar en mer exakt och korrekt utföring i det känsliga systemet. Detta är också väldigt mycket med fina och små delar. Ta exempelvis kamaxeln som ansvarar över att strypa ventilerna vid behov. De måste också göra detta väldigt fort vilket inte bara kräver exakt precision utan också konsekvent så att det alltid blir rätt varenda gång det utförs.

Du hittar en fjäder vid insprutningsventilen, inloppsventilen såväl som i utloppsventilen, som alltid mycket snabbt spänns. De utsätts också för skyhöga temperaturer från cylinderhuvudet eftersom där sitter dessa ventiler. Detta innebär att delarna slits ut snabbt och alltid, vilket också inkluderar själva ventillyftarna även om man inte först kanske tror det. Eftersom de är ämnade för detta arbete så är de oftast utformade att tåla mer stryk och inte behöva bytas ut lika ofta som andra närliggande delar. Däremot så kräver varje ventil sin alldeles egen särskilda ventillyftare som består av en hammare, spak och raketarm inuti fordonet. Slitage beror på design, tillverkare, modell samt hur du kör fordonet ditt. Men deras jobb är trots allt som hur än var mycket simpla så de bör hålla en lång livslängd. Ventilerna har oftast som tumregel kortare livslängd än det övrigt nämnda, men se alltid till att undersöka dessa vid jämna mellanrum.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som ventillyftare, ventillyftarstångar eller dämparrör, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Avgasventilen / utsläpp beställ billigt
Köp Cylinderblocket beställ billigt
Köp Inloppsventil / insugningsventil beställ billigt
Köp Insprutningsventil / bränsleinsprutningsmunstycke beställ billigt
Köp Kamaxel / nockaxel beställ billigt
Köp Kugghjulet beställ billigt
Köp Oljepump beställ billigt
Köp Oljetråg / oljebehållare beställ billigt
Köp Packningar beställ billigt
Köp Strypventilen / förgasarventil beställ billigt
Köp Temperaturgivare / termosensor beställ billigt
Köp Vattenpump beställ billigt
Köp Ventilkåpa / venilhuslock beställ billigt
Toppsäljare