bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Kupeluftfilter / kupéfilter

Reservdelar bil: Kupeluftfilter

hitta Kupeluftfilter / kupéfilter : välj din biltillverkare

Filtret i passagerarutrymmet ska rengöra luften inuti fordonet och hålla borta lukter och smuts. Logiskt talat så är detta bara då möjligt så länge fönstren är stängda. Om fönstren öppnas för att det är varmt inuti så kommer smutsen och lukter som avgaser att komma in i utrymmet. Det är därför luftkonditionering finns för att lösa problemet med hjälp av en fläkt, kondensator, såväl som ett filter. På så vis så kan luften vara ren och fri från lukt och främmande objekt under bilens färd.

Filtret hjälper också till för dem som kanske lider av pollenallergi så att ingen pollen kommer in i bilen under årstiderna som pollen är värst. Tack vare att fysikens och kemins lagar fungerar som de gör så hjälper filter till passagerarutrymmet till med att frigöra luften från pollen såväl som fuktighet. Filtermedel införs i filtret vid behov. Papper och flismaterial har visat sig bara bra filter för att stoppa mycket små partiklar som annars lätt skulle komma in i fordonet. Vissa tillverkare erbjuder också filter till passagerarutrymmen som består av aktiverat kol vilket rengör ännu effektivare, särskilt vid hög fuktighet. Om du däremot öppnar fönstren så påverkar detta filtrens effektivitet så öppna aldrig fönstren när luftkonditioneringen är igång. Om du upplever smuts och/eller lukter på instrumentbrädan så innebär det att filtret är fullt och måste bytas ut mot ett nytt och fräscht filter.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som filter till passagerarutrymmet, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Bränslefilter beställ billigt
Köp Hydrauloljefilter / hydraulfilter beställ billigt
Köp Luftfilter / luftrenare beställ billigt
Köp Oljefilter beställ billigt
Toppsäljare