bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Fjäderbenslager

Reservdelar bil: Fjädersäte, Fjäderbens stödlager, Stötdämparfäste

hitta Fjäderbenslager : välj din biltillverkare

Camber plattan, camber betyder krökning, finns i upphängningen och förser kopplingen till chassit. Den påverkar också hjulens positioner vid körning. Ett av syftena med camber plattor är att förse en slags dämpande funktion åt diverse delar inuti fordonet, vare sig det är olika lager eller till själva upphängningen. Denna bildel har en viktig roll i fordonets duglighet och funktionalitet och är helt klart värd att investera i men kom ihåg att alltid först inspektera denna del för att upptäcka slitage, eventuella skador för att du ska veta om du måste fixa den eller byta ut delarna så att säga.

Annan funktion den har är att förse vinkelskjutningar med hjälp av flexibelt gummi då camber plattor består av gummi. Även metallmaterial infogas för extra stabilisering till fordonet. Medan gummit agerar som dämpande och stabiliserande så funkar metallen som extra kvalité till fordonets olika diverse delar som camber plattor finns implementerade i. Det är viktigt att denna del är i toppskick eftersom den hjälper till att göra ditt fordon säkare och det är lag på att ditt fordon är säkert bland trafiken så kontrollera alltid vid jämna mellanrum för att förebygga eventuella slitage och skador som kan kosta dig dyrt i längden om de blir för allvarligare tillslut. Det finns både främre och bakre camber plattor som du måste kolla och underhålla regelbundet för en trygg och säker körning för alla, dig som förare, passagerarna samt andra trafikanter ute på vägarna.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som camber platta, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Dammskydd set beställ billigt
Köp Fjädrar beställ billigt
Köp Stötdämpare beställ billigt
Toppsäljare