bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Expansionskärl

Reservdelar bil: Expansionskärl kylvätska

hitta Expansionskärl : välj din biltillverkare

Expansionskärl används i ett värmesystem och kylsystem för att ta upp expansionen som blir av vattnet. När kylmediet kyls strömmar det in i cirkulationssystem av kylvätskan. Utjämningsbehållaren befinner sig vanligtvis på toppen av motorrummet och är lätt att upptäcka, vilket gör det mycket enklare för dig att hitta den vid behov av lagning eller fullständiga utbyten av denna bildel.

Om expansionskärl är stängt inte helt kan frysningsvätskan läcka ut. När motorn är kal är trycket inte hög, men om det är varmt strömmar frysvätskan ut. Det är viktigt att du ser till att ditt expansionskärl är i prima kvalité för att förebygga skador på närliggande delar och såväl som förebyggandet av annars potentiella trafikolyckor.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som expansionskärl, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Expansionskärl beställ billigt
Köp Fläkten i motorns kylsystem beställ billigt
Köp Fläns beställ billigt
Köp Kylare / radiator beställ billigt
Köp Oljekylare / oljeradiator beställ billigt
Köp Termostat / temperaturvakt beställ billigt
Köp Värmeväxlare / rekuperator beställ billigt
Toppsäljare