bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Blinkers / blinkande blinkers

Reservdelar bil: Blinkersglas, Sidolampa

hitta Blinkers / blinkande blinkers : välj din biltillverkare

Blinkande ljus är en del av blinkers och sedan 1960-talet blev det ett allmänt krav i Europa att alla blinkande ljus måste vara av gul färg och inte rött som det är i USA. Detta bör du tänka på innan du köper importerade bilar som du har för avsikt att köra ute bland trafiken. Men inte själva ljuset måste ändras då färgen bestäms av dess omgivande glaslock. Det är bara indikeringslampor och sidoblinkers som måste lysa gul. Fram till och med 1993 var det också vanligt att både dimljusen och strålkastarna var av färgen gul i Frankrike, vilket gjorde att dessa fordon snabbt kan urskiljas från andra.

Det fanns många fördelar med detta eftersom det gula ljuset hade längre vågor och bländade en mindre. Trafiken påverkades mindre då och mindre panik uppstod. Ljuseffektiviteten är lägre dock och blinkande ljus upptäcks sämre. I Europa gäller det nu att alla gula blinkande ljus och vita strålkastare ska användas av alla medlemmar i EU. Blinkande ljus i alla fordon måste nå minst fyra meter och två ljus måste installeras både fram och bak och de får avge högst 90 pulser varje minut. Detta styrs av blinkerreläet. Det finns en indikator på din instrumentbräda i fordonet som varnar för när dina blinkade ljus inte funkar som de ska och du hör då ett snabbt klickande ljud och då är det läge att ta itu med problemet med dina blinkande ljus.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som blinkande ljus, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Abs-sensor (esp-sensor) beställ billigt
Köp Bakljus / baklysen beställ billigt
Köp Bränsle nivågivare beställ billigt
Köp Centrallås beställ billigt
Köp Dimljus / dimlampa beställ billigt
Köp Gasreglerarsensorn / gasspjällspositionsgivare beställ billigt
Köp Generator / fordonsgenerator beställ billigt
Köp Horn / tuta beställ billigt
Köp Impulsgivare beställ billigt
Köp Oljemätsticka / oljemätstav beställ billigt
Köp Oljetemperaturgivaren / oljetemperatursensor beställ billigt
Köp Parkeringsavståndskontroll / parkeringssensor beställ billigt
Köp Starter beställ billigt
Köp Strålkastare beställ billigt
Köp Styrenheten / kontrollblock beställ billigt
Köp Vrid brytare indikator relä / blinkande ljusrelä beställ billigt
Toppsäljare