bilreservdelar webbshop
  • Registrera dig  |  
  • Kontakta oss  |  
  • Villkor och bestämmelser  |  
Kundservice:
Auto-delar.se - Hotline und Support.
Måndag–fredag: 8.00–23.00, lördag: 8.00–18.00
Säker shopping till låga priser
Enormt utbud
Snabb leverans

Reservdelar enligt komponent Bagageluckan / koffertlock

Reservdelar bil: Gasdämpare baklucka, Gasfjäder bagageutrymme, Gasfjäder bakruta

hitta Bagageluckan / koffertlock : välj din biltillverkare

Ett lastutrymme eller så kallat bagageutrymme är vanligtvis beläget i den bakre delen av fordonet och används för att transportera olika laster. Kapaciteten av många bilar kan utökas genom att vika baksätena. I många mellanklass bilar så finner du ett utrymme på cirka 250 liter medan i större bilar hittar du utrymmen på hela dubbla mängden, det vill säga, dryga 500 liter.

Bagageluckans lastutrymme form bestäms av karossformen. Klädseln kan tillverkas av flis eller ulligt lock. Se till att din bagagelucka och lastutrymme är av prima kvalité eftersom du inte vill att den ska råka öppnas så att all din värdefulla last kanske råkar hamna mitt ute på motorvägen när du kör i mycket snabb fart. Konsultera med en expert, t.ex., oss, för att hitta den lämpliga bagageluckan såväl som lastutrymmet till just din modell eftersom det varierar utifrån modeller mellan olika bilmärken.

Precis som alla andra delar i ditt fordon så slits allt med tid och användning och därför ska du alltid investera i högkvalitativa bildelar, även delar som bagage eller lastutrymmen, via oss eftersom vi har inte bara prisvärda delar utan vi bjuder också på frakten och vi skickar varorna mycket snabbt. Vi har ett stort utbud av fordonsdelar från alla möjliga märken och deras alla möjliga olika modeller. Kom därmed ihåg att alltid kontrollera och diagnostisera ditt fordon regelbundet efter slitage och skador som eventuellt kan uppstå i samband med långvariga påfrestningar från fysiska krafter, tryck, temperaturer, fuktighet, friktion, främmande objekt och så vidare.

Köp Bagagelucka beställ billigt
Köp Bonnet / motorhuv beställ billigt
Köp Dörrhandtag beställ billigt
Köp Fender / skärm beställ billigt
Köp Gjutnings / skyddsremsa beställ billigt
Köp Hjulhus / roderhus beställ billigt
Köp Kylargrillen / kylargaller beställ billigt
Köp Sidovägg beställ billigt
Köp Speglar / ytterspegel beställ billigt
Köp Spoiler beställ billigt
Köp Stödstång beställ billigt
Köp Stötfångaren / tryckstång beställ billigt
Toppsäljare